Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Κοπή Πίτας Συλλόγου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18-2-05


Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στις 8.30 μμ έγινε η κοπή της Πίτας του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ν. Ευβοίας «παπά-Γιώργης Ρήγας» στο κέντρο «Ναούμ» στην Κάνηθο Χαλκίδος.
Την πίτα ευλόγησε ο π. Αιμιλιανός Χρήστου, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Χαλκίδος, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου για πρόοδο του Συλλόγου.

Κατόπιν ο Πρόεδρος – Χοράρχης του Συλλόγου κ. Γεώργιος Γερογιάννης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και έκανε ειδική μνεία για τα παλαιότερα μέλη του Συλλόγου τα όποία παρευρέθηκαν στην κοπή τις πίτας και τα όποία στηρίζουν το Σύλλογο, όπως επίσης και τα νεώτερα μέλη τα οποία συνεχίζουν αντάξια το έργο του Συλλόγου.

Ευχαρίστησε επίσης τον κ. Ναούμ Παναγιώτου, ιδιοκτήτη του κέντρου «Ναούμ» εξ’ ονόματος όλων των μελών του Συλλόγου, ο οποίος παραχώρησε δωρεάν το δείπνο της συνεστίασης. Ο κ. Παναγιώτου συνδέεται άμεσα με τον Σύλλογο Ιεροψαλτών αφού για 20 συναπτά έτη διεκόνησε το Ιερό Αναλόγιο διατελώντας Ιεροψάλτης του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής Χαλκίδος.

Στην συνεστίαση παρευρέθησαν αρκετά μέλη του Συλλόγου με τις οικογένειες τους και η βραδιά έκλεισε με πληθώρα παραδοσιακών τραγουδιών και βυζαντινών ύμνων τα οποία τραγούδησαν και έψαλλαν αντίστοιχα τα μέλη του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: