Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Εκδήλωση στην Ένωση Κωνσταντινουπολιτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14-4-05



Την Τρίτη 12 Απριλίου 2005 στις 7.30μ.μ. ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Ν. Ευβοίας «Παπα-Γιώργης Ρήγας» παρευρέθηκε στην Αίθουσα της Ενώσεως Κωνσταντινοπολιτών στην Αθήνα, όπου παρουσίασε εκκλησιαστικά-μουσικά μέλη από το φετινό του πρόγραμμα για το Πάσχα.

Την Εκδήλωση Διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Διευθυντών Χορωδιών (Π.Ε.ΔΙ.ΧΟ.), σε συνεργασία με το Δ.Σ. της Ενώσεως Κωνσταντινοπολιτών.

Η Εκδήλωσε περιείχε βυζαντινά μέλη για το Θείο Πάθος τα οποία απέδωσε με ακρίβεια ο Σύλλογος μας, αλλά και κλασσικά κομμάτια για το Θείο Πάθος (Μπαχ, Χέντελ) τα οποία ερμήνευσαν Σοπράνο από την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Ο Πρόεδρος της Π.Ε.ΔΙ.ΧΟ. κ. Μακρίδης ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον Σύλλογο για την εκεί παρουσία του και ο Πρόεδρος της Ενώσεως Κωνσταντινοπολιτών δώρισε ένα βιβλίο στο Σύλλογο μας, ως ενθύμιο της εκδήλωσης. Στην συνέχεια ο Πρόεδρος και Χοράρχης του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ν. Ευβοίας κ. Γεώργιος Γερογιάννης ευχαρίστησε του διοργανωτές της εκδήλωσης για την πρόσκληση τους, αλλά και τον αρκετό κόσμο που παρευρέθηκε εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: